Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
  • ώρα πρόβλεψης: 14:00
  • νεφελώδης, 13 ºC
  • άνεμος: 5 μποφώρ
  • πηγή: www.meteo.gr
 (45)

Είσοδος

Είστε νέος χρήστης; Εγγραφείτε τώρα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο Υπουργός κ. Αντ. Μανιτάκης στο πανηγύρι της Πρόπαν

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                     Αργαλαστή 20 Σεπτεμβρίου 2012

 

Είναι αδιανόητα και καταδικαστέα τα όσα έγιναν από δυο – τρεις συμπολίτες μας επισκέπτες  της περιοχής, κατά τη διάρκεια της Λαϊκής Πανήγυρης (Γιορτή Πέτρας) της 11ης Αυγούστου 2012,  στο χωριό Πρόπαν, Δ.Δ. Αφετών.

Ο απροκάλυπτος, ύπουλος και αποτροπιαστικός εκφραστικός διασυρμός από περιθωριακούς, που δέχθηκε σε ερημικό δρόμο πλησίον της Πλατείας του χωριού ο Υπουργός κ. Αντ. Μανιτάκης με καταδιωκτικό και υπονομευτικό τρόπο, όχι μόνο δεν εκφράζει την Τοπική Κοινωνία της Πρόπαν αλλά ούτε και τους Δημότες του Δήμου μας μέσα από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο Καθηγητής κ. Μανιτάκης, γνωστός για το ήθος του και την επιστημονική του συγκρότηση, σήμερα τιμά με τη συμμετοχή του την κυβέρνηση και τα πολιτικά δρώμενα της Χώρας όντας Υπουργός. Είναι μακράν φίλος και χρόνια τώρα κάτοικος της περιοχής μας με αναγνωρισμένη τη μεγάλη του προσφορά σ’ αυτό τον τόπο από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκε.

Την βάναυση και άνανδρη αυτή «επίθεση», εμείς ως Δημοτική Αρχή, την καταδικάζουμε απερίφραστα και συμπάσχουμε στο πλευρό του κ. Υπουργού. Δεν νοείται σήμερα σε μια ευνομούμενη κοινωνία με θεσμούς και νόμους να λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους περιστατικά.

Είναι δυστυχώς σημάδια των καιρών που βιώνουμε, η ισοπέδωση και η απαξίωση κάθε πολιτικού ανδρός και τελικά ο ευτελισμός της προσφοράς στα κοινά και της πολιτικής από μερίδα της κοινωνίας μας. Ας ελπίζουμε πως το μέλλον που θα έρθει και οι νέες γενιές θα δώσουν τόπο στον παραλογισμό και την αδιάκριτη οργή του σήμερα.